Начало

За съда

Пресцентър

Полезно

Обяви

Контакти

Новини
Окръжен съд Варна

Официални имейли на Окръжен съд Варна:

Документи, които не са изпратени на официалните имейли на съда, не се считат за редовно подадени!

Варненският окръжен съд призна за виновен Гюрсел Исмаилов от Варна за държане без надлежно разрешително на високорискови наркотични вещества с цел разпространение: метамфетамин и марихуана, както и наличие на прекурсори, материали и съоръжения, предназначени за синтез на наркотици. 34-годишният мъж ще изтърпи най-тежкото от определените му наказания - „лишаване от свобода“ за срок от 5 години,първоначално в затвор при строг режим. Исмаилов ще плати и глоба в размер на 30 000 лева.

 

ВОСВарненски Окръжен съд превежда в изпълнение наказаниеспрямо Исмаилов, наложено със споразумение по дело на Специализирания наказателен съд, а именно: „лишаване от свобода“ за срок от 2 години и 11 месеца, което подсъдимият ще изтърпи първоначално в затвор при строг режим.

По оперативна разработка на МВР - Добрич на 31.07.2014 г. са претърсени гаражната клетка, наета от Гюрсел Исмаилов, дома и личния му автомобил. Открити са както наркотични вещества, така и материали и съоръжения за синтез на наркотици.

Присъдата на ВОСВарненски Окръжен съд за държане на наркотици с цел разпространение може да се протестира или обжалва в 15-дневен срок пред Апелативния съд.